Permanente Make Up

Over ons

Moodskin is een schoonheidssalon die gericht is op Beleving, Ontspanning en Huidverbetering. Ik ga als specialist kijken naar wat voor huidtype je hebt en gebaseerd daar op verzinnen we een passende behandeling voor jou!

Permanente Make up

Wil je vollere wenkbrauwen, meer definitie of asymmetrische wenkbrauwen corrigeren? De wenkbrauwen kunnen voller, breder, langer of strakker gemaakt worden met permanente make up. Je kunt kiezen voor Ombre Brows of Nano Hairstroke techniek.

 

Bij Ombre Brows lijkt het alsof je wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd maar in werkelijkheid is het permanente make-up. De powder brow techniek geeft een natuurlijk ogend, zacht, poedereffect zonder harde lijnen. De aanzet van de wenkbrauw wordt tijdens de behandeling lichter in geschaduwd en naar de uiteinden toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft, zacht en natuurlijk oogt. De powder brow techniek is geschikt voor ieder huidtype.

 

Bij Nano Hairstrokes maak je flinterdunne haartjes met een ultrafijne nano naald waardoor je een super natuurlijk resultaat krijgt. ook deze techniek is voor elk huidtype geschikt om toe te passen. Je kunt deze techniek ook combineren met de Ombre brow techniek. 

 

DE BEHANDELING
Een nieuwe behandeling neemt ongeveer 3 uur in beslag. Dit is inclusief intake, voortekenen en de uitvoering van de behandeling. 

 

INTAKE
Tijdens de intake worden je wensen en verwachtingen besproken. Er wordt kritisch gekeken naar de bestaande wenkbrauwen en hierbij wordt een oprecht en persoonlijk advies opgesteld dat wordt afgestemd op jouw huidtype, leeftijd, haarkleur en persoonlijkheid. Het uitgangspunt is de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te houden en het beste uit je eigen wenkbrauw te halen.

 

VOORTEKENEN
Wenkbrauwen worden altijd vooraf voorgetekend om zo de gewenste vorm te bepalen. Voor dit proces wordt ruim de tijd genomen omdat de wenkbrauwen symmetrisch en tot op de millimeter worden uitgemeten. Met verschillende meetinstrumenten en mapping tools wordt de ideale wenkbrauwvorm gecreëerd die perfect past op de botstructuur, spierdikte en gelaatstrekken van je gezicht.

 

START BEHANDELING
Pas nadat je tevreden bent en akkoord hebt gegeven op het ontwerp start de behandeling. Een PMU behandeling is voelbaar maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. 

 

NABEHANDELING
Na 4-5 weken wordt een nabehandeling uitgevoerd om het resultaat te controleren en te perfectioneren. In deze behandeling worden lichte plekjes opgevuld en worden de wenkbrauwen naar wens nog donkerder of intenser gemaakt.

 

 

OPLEIDING & PIGMENTEN

Ik heb de opleiding gevolgd bij Langmair Academy in Bilthoven bij Rebecca Langmair, een zeer ervaren docente met een enorme rugzak aan ervaring. Het apparaat komt ook bij haar vandaan, evenals de pigmenten die ik gebruik. 

Langmair PMU Artist Pigmenten

 
 
 
 

Mineral Organic Pigments

Langmair PMU Artist Pigmenten

De kleuren worden met de grootste zorg ontwikkeld en
geformuleerd. Vervaardigd in een cleanroom ISO 5
(NASA 100) en steriel geleverd met ISO 13408-2 filtratie met 
daarbij een toxiciteit en biocompatibiliteits-test 
zoals vastgelegd in ISO 10993. 
 
Het gebruik van kwaliteitsmateriaal met natuurlijke 
mineralen en ph-waarde, Zo ontworpen om kleurbehoud 
te bevorderen en verkleuring na verloop van tijd te voorkomen.
 
De Langmair PMU Artist pigments zijn hygiënisch
ontwikkeld en worden afgeleverd in een vacuüm gesloten 
pompsysteem. 
 
De pigmenten zijn zuiver en op basis van natuurlijke 
mineralen, vrij van parabenen en gevaarlijke
metalen plus ze zijn non allergic. 
 • Ombre Brows - Powderbrows
  € 275
 • Nano Hairstrokes
  € 275
 • Nabehandeling Wenkbrauwen na 4-5 weken
  € 75
 • Infralash Eyeliner Boven
  €150
 • Infralash Eyeliner Onder
  €150
 • Infralash Eyeliner Boven&Onder
  €199
 • Eyeliner boven
  €175
 • eyeliner boven en onder
  €249
 • nabehandeling Eyeliner 4-5 weken
  €50
 • Touch up wenkbrauwen binnen 1 jaar
  €175
 • Touch up eyeliner binnen 1 jaar
  €100