Gezichtsbehandelingen

Over ons

Moodskin is een schoonheidssalon die gericht is op Beleving, Ontspanning en Huidverbetering. Ik ga als specialist kijken naar wat voor huidtype je hebt en gebaseerd daar op verzinnen we een passende behandeling voor jou!

Gezichtsbehandelingen

Iedere huid is anders, daarom wordt elke behandeling aangepast op jouw huid en wensen. We starten daarom altijd met een intake waarin ook je wensen en behoeften naar boven komen. Dan kunnen we samen kijken welke behandeling(en) het beste bij je huid passen. Ik zou dan ook altijd adviseren te starten met een kennismakingsbehandeling. Wil je er zelf een kiezen dan staat er per behandeling bij voor welk huidtype deze is. Daarnaast staat er met sterren aangegeven in hoeverre reinigings- en massage elementen aan bod komen.

 • Gezichtsbehandelingen Meet & Treat 60 min
  € 69,-
  Huidtype(n): alle Reiniging: ** massage: **

  In deze behandelingen doen we een intakegesprek en leer ik de huid kennen en jij de salon! Bij de kennismakingsbehandeling krijg je een behandeling waarbij we de huid leren kennen. Deze behandeling heeft een medium werking, om de huid stap voor stap op te bouwen. Samen gaan we een intakegesprek houden, wat er voor zorgt dat we goed voorbereid aan de behandeling beginnen, vervolgens gaan we de huid behandelen met het merk wat het beste bij jou past. Ten slot maken we een plan om jou huid te verbeteren en geven we advies hoe je jouw huid het beste thuis kunt verzorgen.
 • Eminence Wake me up 30 min
  € 39,-
  Huidtype(n): alle Reiniging: * massage: *

  In weinig tijd veel resultaat? Boek dan deze behandeling en kies wat jij belangrijk vindt! In deze behandeling kun je na de reiniging en de peeling kiezen uit:

  - epileren en harsen bovenlip; kin
  - Masker met schouder/nek massage
  - Gezichtsmassage
  - Epileren en verven wimpers & wenkbrauwen

  Weinig haartjes? Dan kan epileren er nog snel tussendoor! Ik probeer altijd zoveel mogelijk in een half uur te doen!
 • Eminence - Organic Touch behandeling 60 min
  €89,-
  Huidtype(n): alle huidtypen Reiniging *** massage: *****

  Door de puurheid van de Éminence Organic Touch –een rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté – én door de natuurlijke en zeer werkzame producten van Éminence Organics ondergaat de huid als het ware een metamorfose. Terwijl de massagetechnieken zwaktes, verklevingen en blokkades opheffen, dringen de werkzame ingrediënten van de huidverzorgingsproducten diep in de huid om te ontgiften, te hydrateren en dode huidcellen te verwijderen. De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. De Éminence Organic Touch staat garant voor huidverbetering anno nu. Het past bij de tijd van duurzaamheid dat organische huidverzorgingsproducten- en behandelingen tot hetzelfde of tot een nog beter resultaat leiden dan synthetische varianten. En dan zónder nadelige bijeffecten
 • Eminence - Organic Touch 90 min
  € 125,00
  Huidtype(n): alle Reiniging ****massage: ******

  Heb je de tijd en wil je je huid goed verwennen? Door de puurheid van de Éminence Organic Touch –een rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté – én door de natuurlijke en zeer werkzame producten van Éminence Organics ondergaat de huid als het ware een metamorfose. Terwijl de massagetechnieken zwaktes, verklevingen en blokkades opheffen, dringen de werkzame ingrediënten van de huidverzorgingsproducten diep in de huid om te ontgiften, te hydrateren en dode huidcellen te verwijderen. De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. De Éminence Organic Touch staat garant voor huidverbetering anno nu. Het past bij de tijd van duurzaamheid dat organische huidverzorgingsproducten- en behandelingen tot hetzelfde of tot een nog beter resultaat leiden dan synthetische varianten. En dan zónder nadelige bijeffecten

Pigmentbehandelingen

 • Get rid of some spots treatment 30 min
  €55
  Heb je een storende pigmentvlek in je gezicht of een paar kleintjes waar je je aan stoort ? Met me line kun je heel mooi pigmentvlekken in het gezicht verwijderen voor elk huidtype en elke huidskleur. Er komt geen apparatuur aan bod. Je gezicht wordt na de reiniging aangestipt op de verkleuring en na ongeveer 1,5 week ga je zien dat je pigmentvlek weg is. Heb je meerdere plekjes op je gezicht dan reken ik 15 euro per extra spot.
 • Spots here? Spots everywhere! 60 min
  €135
  heb je last van pigmentvlekken over je hele gezicht door bijvoorbeeld zonschade, zwangerschap, medicijnen of gewoon te veel spots om aan te stippen? Dan is dit jouw redding!

  Je huid kan erg veranderen door bijvoorbeeld zwangerschap en als dat na een paar maanden niet wegtrekt dan kan deze behandeling jou erg blij maken! Je hebt gemiddeld 3 behandelingen nodig en je zult merken dat je pigment voor zo’n 90% weg is.

  Ook zonschade wat er al vele jaren zit of ouderdomsvlekken kun je met deze behandeling weg krijgen. Me line is het enige merk wat op alle soorten pigment reageert en voor elk huidtype geschikt is. Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek als je hier meer over wilt weten.

PH formula behandelingen

 • Resurface my face 60 min
  €85
  Huidtype(n): alle Reiniging *** massage: ***

  Wil jij een direct stralend resultaat kies dan voor een ph formula resurfacing. Tijdens de behandeling kijk ik of je een Acne, Anti-Ageing, Anti-Redness of Pigment resurfacing nodig hebt.

  Wanneer je een ph Resurfacing kuur wilt ondergaan kan dat alleen in combinatie met de producten voor thuisgebruik. Wanneer je je huid thuis goed onderhoudt en verzorgt kun je de verbetering krijgen die je wenst. Doe je dit niet, dan heeft de behandeling slechts zin voor een weekje resultaat. Leuk voor een feestje! Maar resultaat krijgen we pas echt als we er voor gaan! De behandeling start altijd met een intakegesprek, vervolgens de resurfacing en tot slot een advies voor thuis. Met de resurfacings kunnen we kiezen om pigment, roodheid, acne of veroudering aan te pakken.
 • Beauty Glow Vitamine C 45 min
  €75
  Huidtype(n): doffe, vale huid Reiniging ** massage: **

  Wil jij snel van je doffe, vale huid af en kun je wel een vitamine C oppepper gebruiken? Dan is deze behandeling het boeken waard. In deze behandeling verlies je je doffe, grauwe kleur en ga je weer stralend de deur uit door middel van een juiste resurfacing en een goede dosis vitamine C!
 • Lift me up 60 min
  €89
  Huidtype(n): anti-ageing Reiniging *** massage: ***

  Wil je een instant lift omdat je het idee hebt dat alles wat los en vast zit hangt? Dan is dit jouw behandeling!

  De instant lift behandeling zorgt ervoor dat de huid erna weer strakker aanvoelt en gelift uitziet. De behandeling bevat een speciaal masker waardoor de huid erna nog dagen erna super mooi uitziet. Ook zul je tijdens deze behandeling veel massages krijgen om alles weer strak te maken!
 • SOS Fix my skin 45 min
  €75
  Huidtype(n):gevoelige huid Reiniging ** massage: **

  Is jouw huid beschadigd op wat voor manier dan ook en reageert het super snel op alles wat je gebruikt? Of heb je een extreem droge trekkerige huid?

  Een huid die beschadigd is of uit balans kan trekkerig aanvoelen en snel rood worden. Ook kun je soms last krijgen van eczeem, psoriasis of andere huidproblemen. Dan is de SOS behandeling een juiste keuze. De SOS producten gaan de huid weer herstellen en maken de bovenste huidlagen weer intact. In combinatie met de thuisverzorging zul je helemaal super snelle resultaten boeken
 • Young but defeated 30 min
  €55
  Huidtype(n): vet, gecombineerd Reiniging *** massage: *

  Een jonge huid zien we het liefst zonder onzuiverheden, ik doe er dan ook alles aan om je hiermee te helpen!

  Met behulp van een ph resurfacing kun je ook op jonge huidjes snel resultaat krijgen. Acne heeft veel oorzaken en grondliggers. Zowel van binnen als van buiten zal moeten worden aangepakt dus we gaan samen kijken hoe we tot de juiste resultaten kunnen komen. Deze behandeling is geschikt voor jongeren t/m 20 jaar.
 • Ultimate Anti-Ageing Treatment met nanoneedling (pijnloos) 60 min
  125,00
  Huidtype(n): Anti-Ageing Reiniging *** massage: ***

  Deze nano-needling behandeling is ter ondersteuning van de collageenproductie. Een zeer intensieve behandeling zonder downtime maar heel effectief bij de productie van collageen om de elasticiteit van de huid te behouden, de huid te herstellen, te regenereren en om de teint te verbeteren. De rode loper behandeling!
 • Fix me Quick! Resurfacing treatment 30 min
  49,00
  Huidtype(n): alle huidtypen Reiniging ** massage: *

  Deze resurfacing behandeling is om in korte tijd snel resultaat te boeken. je komt elke 4 weken terug voor een korte behandeling waarin je doeltreffend te werk gaat op het gebied van acne, anti ageing, pigment of roodheid.