De Salon

De Salon

 

Na 3 jaar aan de Keiweg te hebben gezeten ben ik verhuisd met mijn salon naar de Vrachelsedijk 18, nog steeds in Oosterhout maar lekker rustig gelegen en volop gratis parkeergelegenheid :-).

 

Ik ben begonnen met Comfortzone in de salon, maar na 2 jaar heb ik Ph Formula erbij gekregen, vervolgens Me Line omdat ik daar zoveel mooie resultaten van had gezien op alle soorten pigment. Iets waar ik zelf ook heel veel problemen mee heb gehad.

 

Door Corona heb ik heel veel maanden moeten missen afgelopen jaar en dit jaar ook weer, in die tussentijd ben ik bezig geweest met een nieuwe website en webshop waarin ik nog meer nieuwe merken erbij heb. Op de webshop kun je o.a. Comfort Zone, Mii Cosmetics, Oolaboo, Eminence en Marc Inbane vinden en dit zal in de loop der tijd nog veel uitgebreider worden.

 

Maar dat is niet het enige waar ik mee bezig ben geweest want ik heb de Organic Touch opleiding recent gedaan bij Eminence en deze fijne behandelingen kun je nu ook online boeken  waardoor je nog meer keuze hebt uit je gezichtsbehandelingen!

 

Hieronder laat ik je graag wat foto’s zien en hopelijk zie ik je snel een keer in de salon