Weg met zwangerschapspigment!

Over ons

Moodskin is een schoonheidssalon die gericht is op Beleving, Ontspanning en Huidverbetering. Ik ga als specialist kijken naar wat voor huidtype je hebt en gebaseerd daar op verzinnen we een passende behandeling voor jou!

Al jaren ben ik aan het zoeken naar iets waardoor mijn pigmentvlekken weg gaan. Ik heb namelijk al vele jaren last van pigmentvlekken.

Eerst alleen vlekken door de zon, vanwege vele zonnebankbezoekjes van vroeger. En tegenwoordig ook zwangerschapspigment door 2 bevallingen.

Eindelijk heb ik iets gevonden wat alle soorten pigment aanpakt, en ik bedoel ALLE soorten! ouderdomsvlekken, melasma, zonschade etc. Geen sproetjes en moedervlekjes natuurlijk he? Dat zit in de genen. Ik ben zelf eind mei de behandeling gaan doen en je hebt ongeveer 3 behandelingen nodig in toaal. De eerste behandeling bestaat uit een masker waarbij je 2x een kwartier een masker op krijgt achter elkaar. Lijkt saai maar ik vermaak je wel hoor! 4-6 weken later kom je weer terug voor een derma pen behandeling. Deze behandeling voel je wel een beetje, maar dit is maar heel tijdelijk en hiermee ga je het diepliggende pigment verwijderen, want de pigment die je al heel veel jaren hebt en de donkere vlekken die kunnen wel eens diep liggen in de huid! Na 4-6 weken heb je weer je masker behandeling zoals behandeling 1 om het laatste pigment op te ruimen. Het kan zijn dat je meerdere behandelingen nodig hebt maar de meeste zijn met 3x klaar. Thuis ga je aan de slag met de producten en je zult iedere week weer versteld staan van het resultaat. Zie mijn resultaat op mijn instagram na 1 behandeling en twee weken de thuisverzorging van Me Line.

 

Boek nu ook jouw me line peeling BOEK ONLINE