Voor de Marc Inbane fans!

Over ons

Moodskin is een schoonheidssalon die gericht is op Beleving, Ontspanning en Huidverbetering. Ik ga als specialist kijken naar wat voor huidtype je hebt en gebaseerd daar op verzinnen we een passende behandeling voor jou!

Het is April… de zon komt door en je wilt je zomerkleding weer de kans geven, alleen het liefst loop je wel gelijk gebruind het terras op… zonder vlekken! Dat kan…

vanaf nu is Marc inbane verkrijgbaar bij Moodskin, en ik wil je graag wat meer uitleg geven over dit mooie merk, wat je misschien nog niet wist.

Marc inbane is de enige spray die bij ziekenhuizen en dermatologen wordt geadviseerd omdat er geen conserveringsmiddelen inzitten, airless verpakt is en vrij is van sulfaten, parabenen, minerale oliën en vetten. Er is nog nooit een reactie van iemand geweest die er niet tegen kon! Dat is een super prestatie!

Wat is er allemaal van?

Nieuwste product is de Perle de Soleil – de tanning drops!

Twee weken na de introductie van dit product wonnen ze al de titel product van het jaar 2018 in Parijs om de volgende redenen:

– 4-voudige tanningtechnologie (andere merken hebben 2-voudige tanningtechnologie)
– De eerste airless verpakte tanningdruppels
– Te combineren met alle dagcrèmes, bodyverzorging en zonnecrèmes. De druppels zijn te combineren met alle formules.
– Geen conserveermiddelen nodig om de houdbaarheid te verlengen
– 100% vegan formule met natuurlijke ingrediënten

prijs: 34,95 euro

Dan de klassieker, de tanning spray! Hoe gebruik je deze spray optimaal?

Spray op de glove en verdeel met de handschoen het product op het lichaam. Of gebruik de kabuki brush voor het gezicht. dan spray je dus eerst op de kabuki brush en dan breng je hem aan op het gezicht. Je kunt hem ook vernevelen, alleen dat gaat hij iets sneller op want spray je meer en kan er nog wel eens wat in je badkamer terecht komen van de nevel. Dus voor het zuinigste en egaalste gebruik adviseer ik er wel een tool bij. Spoel na 3 tot 7 uur je gezicht af (of lichaam als je daar ook hebt gesprayd) om het overtollige marc inbane product te verwijderen. Alles wat heeft kunnen opnemen is dan mooi in je huid en de rest spoel je weg. Als je dit niet doet is er een kans op vlekken. Als je van te voren scrubt doe dit dan bijvoorbeeld de avond voordat je de volgende dag gaat sprayen. Zeker bij onzuiverheden, want als je scrubt openen de poriën en als je dan gelijk gaat sprayen dan heb je kans op meer onzuiverheden. Dus altijd even minimaal 4 uurtjes wachten na je scrub behandeling, voor het mooiste effect!

LET OP: Als je pigment vlekken hebt in je gezicht stip die dan aan met vaseline en ga dan pas sprayen. Dan merk je dat je huid egaler is en je ziet de pigmentvlekken nauwelijks meer. Als je die niet aanstipt met vaseline worden die vlekjes ook donkerder want Marc inbane stimuleert het bruiningsproces uiteraard.

Je kunt 60x sprayen met de tanning spray dus als je hem 1x per week gebruikt doe je een jaar met een bus. hierbij alleen gezicht en hals meegenomen uiteraard.

Prijs; van 39,95 voor 34,95 !

 

Kabuki brush! waarom kan ik mijn eigen kwast niet gebruiken??

De kwast is synthetisch en dit is wat je wil. Natuurlijk haartjes zijn ongeschikt voor vloeibare substanties die zijn alleen geschikt voor poeder) Synthetisch werkt perfect bij vloeibaar zoals foundation en sprays. De haartjes lopen vlak af en zijn niet rond. Als je een ronde kwast heb dan krijg je geen egaal resultaat want dan heb je op sommige plekken veel en op sommige plekken weinig bruining. De haartjes hebben een coating laag zodat het product niet in de kwast kan trekken. Bij veel kwasten loopt de foundation of spray in de kwast waardoor je haartjes kunnen gaan uitvallen. je kunt hem super makkelijk uitwassen en op z’n kop laten drogen. Je sprayed de tanning spray op de brush en je verdeeld hem super makkelijk op de huid. je hebt echt maar 1 a 2 spraytjes nodig voor je hele gezicht en hals. De kabuki brush is ook heel mooi te gebruiken om foundation mee aan te brengen.

de prijs is van 24,95 voor 19,95!!!

Tot slot heb ik ook nog travel sets met een kleine tanning spray, de kabuki brush en een tasje van 39,95 voor 34,95! Ideaal zeker als je alleen je gezicht doet dan kun je een half jaar vooruit en je hebt gelijk de brush.

 

Liefs,

Debra