Actievoorwaarden

Over ons

Moodskin is een schoonheidssalon die gericht is op Beleving, Ontspanning en Huidverbetering. Ik ga als specialist kijken naar wat voor huidtype je hebt en gebaseerd daar op verzinnen we een passende behandeling voor jou!

Actievoorwaarden Moodskin

 

Gratis levering bij een bestelling vanaf 50 euro. Bij een bestelling met een totale waarde hoger dan 50 euro (met de kortingen er al van af), zijn de verzendkosten gratis.

 

VOORWAARDEN VAN AANBIEDINGEN EN CADEAU AANBIEDINGEN

De prijzen vermeld op www.moodskin.nl zijn vermeld in euro inclusief alle belastingen, exclusief de verzendkosten, zolang de voorraad strekt en kunnen gedurende het jaar worden gewijzigd, onder de voorwaarde dat de bestelde producten worden gefactureerd tegen de prijzen die gelden op het moment dat de bestelling wordt geregistreerd.

De kortingen zijn berekend op de huidige adviesprijzen en zijn geldig gedurende de bovengenoemde periode, zolang de voorraad strekt. De 10% korting gaat niet van de producten af die al in de aanbieding zijn.

Let op: de aanbiedingen op www.moodskin.nl kunnen niet met elkaar worden gecombineerd (er kan slechts één kortingscode per bestelling worden gebruikt).

WELKOMST- EN VERJAARDAGSAANBIEDING

Aanbiedingen geldig gedurende 1 maand na ontvangst van de welkomstnieuwsbrief of verjaardagsnieuwsbrief op het opgegeven e-mailadres bij aanmelding voor de moodskin-nieuwsbrief of het aanmaken van een account op www.moodskin.nl.